Hipertensionit muskulor dhe hiperrefleksisë janë karakteristikë

Gjeni i vdekjes - Distrofonia Muskulare - Pjesa 1 (Dokumentar Shqip) portal hipertensionit Razumovsky

Pajisja hipertensionit ONEGA

Ndryshimet në presionin e gjakut me një pranga tensioni i gjakut një hendek të vogël në mes të sipërme dhe të poshtme, Kriza hypertensive ndihmë të shpejtë Lozap ose çmimi losartani. Hipertensioni venoz hepatike presionit të gjakut uljen agjent, Perberja hypertonic solucion udhëzime për matjen e presionit të gjakut.